Despre noi

Experienta capatata in decursul anilor si profesionalismul ne ajuta sa va oferim mereu continut de calitate.

Serviciile de content writing reprezinta o cerinta obligatorie pentru garantarea unei prezente in mediul online cat mai competitiva. Pentru companiile care doresc o performanta in lupta cu concurenta, informatiile superficiale le pot aduce un mare deserviciu.

Serviciile de content writing fac referire la scrierea de texte pentru site-uri, publicatii online, postari pentru retelele sociale, e-mail marketing, newslettere, etc. Cu alte cuvinte, orice prezenta in mediul virtual, are nevoie de acest tip de continut. Cu ajutorul acestor servicii se pot:

  • oferi motoarelor de cautare acele informatii de care utilizatorii au nevoie;
  • atrage cat mai multe dintre persoanele intereste de acel subiect;
  • se poate face cunoscut un brand, un produs, un serviciu etc.;
  • se poate informa publicul atras;
  • se poate mentine legatura cu clientii.

Prin urmare, noi, o echipa de tineri, am creat aceasta platforma pentru a ne atinge scopul dorit. Ne dorim sa avem persoane serioase si dornice sa publice articole de calitate pe acest site.

Pentru orice articol trimis si aprobat, tu vei fi platit!

Nu iti promitem ca te vei imbogatii, depinde doar de tine cate articole poti scrie pe zi si daca acele articole sunt de calitate si indeplinesc cerintele noastre.

VIITORUL ACESTEI PLATFORME:

Imediat ce strangem numarul dorit de articole pe care voi le-ati scris, vrem sa aplicam pentru GoogleAdsense. In momentul in care GoogleAdsense ne aproba site-ul, pretul pentru un articol scris de tine, va creste precum si numarul de articole pe zi.