Termeni & Conditii

Bine ai venit pe WRITEBOX.RO – un marketplace destinat derularii de programe de content marketing – o retea de colaborare intre advertiseri si content writeri.

Pentru a putea utiliza Platforma, trebuie sa fii de acord cu intreg continutul acestui document, care constituie un contract obligatoriu si opozabil intre Utilizatorii nostri (Tu) si Noi (WRITEBOX) si care reglementeaza toate relatiile dintre acestia. Intrucat periodic vom actualiza acest document, in cazul in care ai un cont WRITEBOX, te vom informa prin email, de fiecare data cand vom face acest lucru.

Te rugam sa citesti acesti termeni cu atentie inainte de a iti crea un cont si de a folosi platforma noastra.

Suntem foarte atenti la respectarea tuturor reglementarilor in vigoare, precum si cu privire la respectarea acestui contract sub toate aspectele sale.

Principiile noastre:

1. WRITEBOX.RO NU este o agentie seo sau de marketing sau retea de publicitate.

2. Noi credem ca, atat timp cat nu este implicata reaua credinta, orice problema poate fi rezolvata prin comunicare si printr-o atitudine orientata catre rezolvarea problemelor intr-o maniera profesionista.

3. Content marketingul evolueaza constant: noi surse de trafic si noi forme de publicitate apar in fiecare zi, iar deciziile de cumparare ale consumatorilor sunt influentate in tot mai multe moduri.

4. Punem pret pe transparenta, confidentialitate si protejarea datelor personale.

5. Cu totii ne aflam aici pentru a invata si pentru a realiza profit respectandu-ne reciproc. Iti adresam rugamintea sa pastrezi intreaga interactiune si corespondenta la un nivel civilizat si tinand cont de diferentele culturale si de personalitate.

 

1. PARTILE

Prezentul contract reglementeaza raportul juridic dintre WRITEBOX, un servici furnizat de www.writebox.ro, cu sediul in Campina, B-duil Carol I, nr. 3, Prahova, in calitate de proprietar, furnizor, operator al platformei, si utilizatorii platformei, adica:

Content Writeri – persoane fizice in varsta de peste 18 ani care ofera servicii de content writing, care detin conturi de publisher sau influencer, corespunzator inregistrate in cadrul platformei, care actioneaza in calitate de profesionisti, si doresc sa publice si/sau sa promoveze online, articole ce urmeaza sa fie urmarit de WRITEBOX si platit de catre WRITEBOX.RO, utilizand modelul „Cost per Actiune”.

 

2. DEFINITII

Cu exceptia situatiei in care sunt definiti altfel, expres, in acest document, urmatorii termeni cu litere majuscule au urmatoarele semnificatii:

Actiune inseamna orice VAZNARE sau TRANZACTIE de continut digital intre WRITEBOX si/sau content writeri.

Platforma inseamna www.writebox.ro impreuna cu subdomeniile sale (daca este cazul, ocazional) si cu aplicatia software si tehnologia inclusa in acestea, care sunt detinute, folosite si gestionate de WRITEBOX.

Produse inseamna oricare ARTICOL redactat digital de catre orice Content Writer, disponibil pentru a fi achizitionat de catre Clienti (WRITEBOX.RO).

Utilizator (Tu) inseamna acest contract, impreuna cu toate anexele sale, asa cum poate fi modificat periodic, care reglementeaza raporturile juridice dintre WRITEBOX si Content Writeri, pe de alta parte.

 

3. INREGISTRAREA

Fara a aduce atingere oricaror alte cerinte din prezentul, pentru inregistrarea in platforma si a deveni parte la acesti Termeni, orice Utilizator trebuie sa se inregistreze cu un cont in platforma („Contul”) si sa furnizeze toate informatiile cerute in timpul procesului de inregistrare.

Orice Utilizator va furniza WRITEBOX numele complet, adresa de email si contul bancar.

 

4. COLABORAREA

Toti Content Writerii care opereaza, sunt activi si sunt valabil inregistrati in platforma pot lucra impreuna, sub rezerva termenilor si conditiilor din prezentul document. Detaliile programelor / subiectelor pentru Content Writeri sunt disponibile in cadrul platformei, iar WRITEBOX isi pot exprima intentia de a colabora cu unul sau mai multi inscrisi.

 

5. OBLIGATII / GARANTII / DESPAGUBIRI

Oricare si toti Utilizatorii se angajeaza, declara si isi garanteaza reciproc, precum si catre WRITEBOX ca:

• informatiile furnizate catre WRITEBOX, precum si de/catre Utilizatori, reciproc, (incluzand, dar fara a se limita la cele privind identitatea, datele personale si website-uri) sunt, si vor continua sa fie, in mod permanent, pe toata durata colaborarii sale cu WRITEBOX si din toate punctele de vedere, exacte, complete si reflectand realitatea;

• vor pastra confidentialitatea tuturor informatiilor de afaceri;

• se vor conforma si vor respecta, in toate privintele, oricare si toate legile si reglementarile aplicabile (inclusiv cele referitoare la efectuarea de publicitate, publicitate nesolicitata „SPAM”, asa cum este prevazut de Legea nr. 365 (r1) / 2002 privind comertul electronic, din Romania, care transpune Directiva Parlamentului European si a Consiliului 2000/31 / CE;

• detin in mod corespunzator (si vor continua sa detina in mod permanent, pe parcursul intregii lor colaborari cu WRITEBOX), toate drepturile de proprietate si, dupa caz, drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv, dar fara a se limita la drepturile de autor, licente, drepturi de utilizare etc.) asupra website-urilor lor, precum si pentru orice fel de informatii, texte, imagini, sunete, produse si alte elemente folosite in timpul colaborarii lor cu WRITEBOX, care sunt sau pot fi protejate prin drepturi de autor si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala, si niciun drept al unor terte parti;

• nu vor defaima sau, in orice fel, calomnia, pe ceilalti Utilizatori sau pe WRITEBOX, in niciun fel, si se vor abtine de la orice acte si/sau fapte care pot fi in contradictie, impotriva, care pot dauna sau care, in orice mod, au un impact negativ asupra platformei, securitatii, operarii sau functionalitatilor si/sau drepturilor si/sau intereselor WRITEBOX.

 

6. DREPTUL DE UTILIZARE A PLATFORMEI

Sub rezerva termenilor si conditiilor, WRITEBOX acorda Utilizatorilor, in timpul colaborarii lor cu WRITEBOX in baza acestor Termeni si Conditii, un drept (si licenta) neexclusiv, netransferabil, ne-sub-licentiabil si revocabil de a utiliza aplicatiile si datele puse la dispozitie prin intermediul platformei, de catre WRITEBOX. Pentru evitarea oricaror dubii, niciun fel de alte drepturi nu sunt acodate Utilizatorului, acesta din urma nefiind, in special, autorizat sa:

• transfere sau sa puna respectivele aplicatii sau date, partial sau in totalitate, la dispozitia unor terte parti si nici sa faciliteze accesul la acestea,

• sa modifice sau sa altereze in orice mod respectivele aplicatii sau date, partial sau in totalitate,

• sa utilizeze respectivele aplicatii sau date pentru a crea propria baza de date si/sau a unui serviciu de informatii.

 

7. PROTECTIA DATELOR

In calitate de proprietar si operator al platformei, WRITEBOX se angajeaza sa respecte toate legile relevante ale UE si ale statelor membre UE cu privire la datele cu caracter personal si protectia „drepturilor si libertatilor” persoanelor ale caror informatii WRITEBOX le colecteaza si proceseaza in conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 („RGPD”). RGPD consolideaza protectia dreptului persoanei cu privire la protectia datelor cu caracter personal, reflectand natura dreptului de protectie a datelor ca un drept fundamental pentru Uniunea Europeana si va intra in vigoare la data de 25 mai 2018. Orice procesare a datelor personale va fi in conformitate cu principiile de protectie a datelor prevazute la articolul 5 din RGPD, iar politicile interne ale WRITEBOX.RO si ale Platformei sunt concepute astfel incat sa asigure respectarea acestor principii.

Cititi cu atentie aceasta Politica de Confidentialitate. Verificati-o periodic, deoarece poate suferi modificari, revizuiri sau reformulari. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa incetati sa utilizati platforma si serviciile asociate si sa nu mai furnizati catre noi date cu caracter personal.

Puteti gasi Politica de Confidentialitate WRITEBOX la adresa: https://writebox.ro/politica-de-confidentialitate

 

8. CONFIDENTIALITATE

Utilizatorii trebuie sa pastreze confidentialitatea tuturor informatiilor si cunostintelor de afaceri sau referitoare la companie/persoanei fizice ale celorlalte parti la acesti Termeni si Conditii, care sunt accesibile in legatura cu acesti Termeni si Conditii si care au fost indicate ca fiind confidentiale sau care, in alte circumstante, pot fi recunoscute ca secrete de afaceri, inclusiv dupa incetarea Termenilor si Conditiilor pentru o perioada de doi ani dupa incetare. In caz de dubiu, toate informatiile trebuie sa fie considerate confidentiale.

Utilizatorii confirma ca, in scopul de a permite WRITEBOX sa imbunatateasca promovarea sau comercializarea serviciului furnizat prin intermediul platformei, WRITEBOX poate realiza statistici sau rezumate referitoare la utilizarea serviciului si poate utiliza orice informatii generale cu privire la Utilizatori in scopuri de marketing si publicitate, in masura in care astfel de informatii nu includ detalii competitive sensibile sau knowhow-ul Content Writerilor.

 

9. DURATA SI INCETARE

Acesti Termeni si Conditii vor intra in vigoare, in ceea ce priveste raportul cu orice Utilizator, la Data Semnarii relevant in raport cu respectivul Utilizator, si va ramane in vigoare pana la incetare, potrivit prezentei sectiuni.

Durata initiala a acestor Termeni si Conditii este de douasprezece luni. Durata acestor Termeni si Conditii va fi prelungita automat cu perioade successive de cate douasprezece luni, cu exceptia cazului in care oricare dintre parti notifica in mod expres celeilalte, in scris, cu cel putin 30 de zile inainte de data expirarii Duratei Termenilor si Conditiilor, in legatura cu intentia sa de a nu prelungi durata Termeni si Conditii. Notificarea se aplica in toate cazurile, cu exceptia cazului in care se prevede in mod expres, altfel, in acest contract.

Indiferent de orice prevederi contrare, WRITEBOX, in mod discretionar, poate suspenda sau poate inchide, in mod unilateral, Contul tau de Utilizator (si, pe cale de consecinta, poate inceta unilateral acesti Termeni si Conditii), in cazul in care WRITEBOX suspecteaza sau are motive rezonabile sa creada si/sau in cazul in care o terta parte (inclusiv un alt Utilizator) in orice mod sustine, si aduce dovezi in acest sens, ca ai incalcat legislatia aplicabila sau orice prevederi ale acestor Termeni si Conditii.

Suspendarea Contului si, dupa caz, incetarea Termenilor si Conditiilor produc efecte (de drept), fara nicio interventie a instantelor de judecata si fara orice formalitati suplimentare.

La incetarea acestor Termeni si Conditii, indiferent de motiv, Contul Utilizatorului si accesul la platforma vor fi imediat intrerupte iar Tu vei inceta folosirea ei.

 

10. RASPUNDEREA

10.1. Raspunderea WRITEBOX. Limitarea raspunderii
WRITEBOX nu confirma, nu aproba si nu certifica nicio informatie, fapt sau opinie furnizate pe sau prin intermediul platformei, nici nu aproba, nu este responsabil si nu garanteaza acuratetea, caracterul complet, eficacitatea, vandabilitatea, corespunderea, pentru un anumit scop, corectitudinea sau corecta distribuire a unor astfel de informatii. intreg continutul furnizat pe sau prin intermediul platformei este furnizat „CA ATARE”. Utilizarea acestor informatii de catre Utilizatori este voluntara, iar recurgerea la acestea trebuie efectuata numai dupa o analiza independenta,a fiecarui Utilizator, cu privire la acuratetea, eficacitatea si oportunitatea respectivelor informatii.

In nici un caz WRITEBOX sau oricare dintre succesorii sau cesionarii sai nu poate fi raspunzator pentru orice (a) utilizare sau imposibilitate de a utiliza platforma sau serviciile WRITEBOX, (b) vatamare corporala, pagube materiale sau pierderi de orice natura, care rezulta din accesul Utilizatorului la si/sau utilizarea platformei sau a serviciilor WRITEBOX, (c) accesul neautorizat la sau utilizarea neautorizata, a oricaror informatii cu caracter personal si/sau informatii financiare stocate in cadrul platformei, (d) intreruperea sau incetarea transmiterii catre sau dinspre platforma, suspendarea platformei (sau a serviciilor), discontinuitatea, lipsa de functionare, sau lipsa accesului, (e) bug-uri, virusi, cai troieni sau altele asemenea, care pot fi transmise catre sau prin intermediul platformei sau serviciilor WRITEBOX, si niciunul dintre WRITEBOX, succesorii sau cesionarii sai, nu este responsabil pentru orice daune indirecte, incidentale, speciale sau pierderea sansei sau a profitului care decurg din, sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii, indiferent daca WRITEBOX a fost sau nu informat cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

10.2. Raspunderea Utilizatorului
Respectarea prevederilor acestor Termeni si Conditii este esentiala pentru functionarea platformei.

Vei despagubi si vei exonera WRITEBOX pentru orice pretentii, daune, pierderi de profit sau oportunitati de afaceri, datorii, actiuni, decizii, costuri si cheltuieli care pot aparea ca urmare a sau in legatura cu: (i) orice actiune sau omisiune a TA in legatura cu utilizarea de catre Tine a serviciilor WRITEBOX disponibile in cadrul platformei; (ii) utilizarea serviciilor WRITEBOX, altfel decat este permis in mod expres prin acesti Termeni si Conditii; (iii) incalcarea prevederilor acestor Termeni si Conditii.

Astfel de costuri includ, in special, compensarea daunelor suportate de terte parti, rambursarea cheltuielilor, valoarea tuturor onorariilor avocatiale rezonabile si, in general, toate costurile suportate ca urmare a oricarei actiuni, proces, procedura sau pretentie impotriva WRITEBOX.

 

11. LEGEA

Legea romana va guverna acesti Termeni si Conditii si orice actiune, proces, procedura sau pretentie care decurge din sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii vor fi deduse spre judecata, exclusiv, inaintea instantelor de judecata, cu sediul in Prahova – Romania.

 

12. INDEPENDENTA CLAUZELOR

In cazul in care orice prevedere a acestor Termeni si Conditii este sau devine, in totalitate sau partial, ilegala sau in contradictie cu orice reglementare, acest lucru nu va afecta valabilitatea clauzelor ramase din prezentul document.