Politica de Confidențialitate

Bun venit la writebox.ro. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea dvs. și să vă oferim o experiență online sigură și plăcută.

Informații Colectate

Pe writebox.ro, putem colecta informații personale precum numele, adresa de e-mail și altele pe care le furnizați voluntar atunci când interacționați cu site-ul nostru. Colectăm, de asemenea, automat informații non-personale pentru a îmbunătăți serviciile noastre.

Cum Folosim Informațiile

Informațiile personale pe care le colectăm pot fi folosite pentru a vă oferi acces la serviciile noastre și pentru a îmbunătăți experiența dvs. Nu vom distribui informațiile dvs. către terțe părți fără consimțământul dvs. explicit.

Modulele Cookie și Tehnologiile Similare

writebox.ro utilizează module cookie pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-ului nostru și pentru a oferi o experiență personalizată.

Securitatea Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale, dar nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor în mediul online.

Link-uri către Terțe Părți

Pe writebox.ro, puteți găsi link-uri către site-uri web de terțe părți. Nu suntem responsabili pentru practicile lor de confidențialitate.

Drepturile Dvs. de Confidențialitate

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge informațiile dvs. personale. Puteți să vă retrageți consimțământul sau să vă exprimați preferințele referitoare la datele dvs. personale.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate. Utilizarea continuă a site-ului după modificări constituie acceptarea dvs. a Politicii de Confidențialitate revizuită.

Pentru întrebări sau comentarii, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

Vă mulțumim pentru încredere și pentru utilizarea writebox.ro.

Echipa writebox.ro