Termeni și Condiții

Termeni și Condiții de Utilizare a Website-ului writebox.ro

Data ultimei actualizări: 26.01.2024

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții de Utilizare („Termeni”) înainte de a accesa sau utiliza website-ul nostru, writebox.ro. Prin accesarea sau utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website.

1. Accesul la Website

1.1. Accesul la writebox.ro este permis tuturor utilizatorilor în mod gratuit, cu condiția respectării acestor Termeni.

1.2. Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe oricând accesul la writebox.ro, fără notificare prealabilă și fără nicio răspundere față de dumneavoastră.

2. Drepturile de Proprietate Intelectuală

2.1. Toate conținuturile prezentate pe writebox.ro, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafică, video și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală.

2.2. Nu aveți dreptul să copiați, reproduceți, distribuiți, modificați sau să creați lucrări derivate bazate pe conținutul de pe writebox.ro fără acordul nostru scris expres.

3. Conținutul Utilizatorilor

3.1. Prin transmiterea, încărcarea sau publicarea de conținut pe writebox.ro, acordați writebox.ro dreptul neexclusiv, transferabil, sublicențiat, gratuit și global de a utiliza, reproduce, modifica, adapta și distribui conținutul în orice mediu.

3.2. Sunteți responsabil pentru conținutul pe care îl furnizați pe writebox.ro. Nu veți transmite conținut ilegal, defăimător, obscen, amenințător sau care încalcă drepturile altor persoane.

4. Limitarea Răspunderii

4.1. Utilizați writebox.ro pe propriul risc. Nu garantăm că website-ul va fi întotdeauna disponibil, fără erori sau fără viruși.

4.2. Nu ne asumăm răspunderea pentru niciun prejudiciu direct, indirect, special, consecvențial sau altfel, rezultat din utilizarea sau imposibilitatea utilizării writebox.ro.

5. Legislație Aplicabilă

5.1. Acești Termeni sunt guvernați de legile statului nostru și orice litigiu legat de acești Termeni va fi adus în instanțele competente din această jurisdiție.

6. Modificări ale Termenilor

6.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe writebox.ro, iar utilizarea continuă a website-ului după astfel de modificări constituie acceptarea dumneavoastră a Termenilor revizuiți.

Vă mulțumim că ați ales să utilizați writebox.ro. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]