Fata, silueta si mainile – in primul rand, sunt partile care atrag atentia femeilor, atunci cand intalnesc un barbat. Bratarile pentru barbati subliniaza originalitatea si stilul proprietarului lor.

Prin urmare, bratarile din zirconia pentru barbati castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul barbatilor de diferite varste si stiluri de viata.

Bratarile pentru barbati au fost relevante inca din vremea Vechiului Testament, cand regii si domnii se decorau, subliniind originea si bogatia lor nobila.

In Roma Antica, pana in secolul al XIII-lea, s-au folosit bratari largi de argint cu ornamente pagane. La mijlocul secolului XX, fascinatia adolescentilor americani pentru bratari barbati s-a extins treptat la populatia adulta.

Astazi, bratarile elegante pentru barbati sunt un accesoriu frumos si la moda.

Ce bratari poarta barbatii?

Pe langa o dimensiune mai mare (de obicei incepe de la 19 cm), bratarile pentru barbati arata destul de concise si masive, potrivite incheieturii mainii masculine.

La unele modele nu exista o diviziune clara. Masculinitatea unei podoabe este determinata de perceptia subiectiva si, intr-o oarecare masura, de materialul din care este realizata bratara.

Pentru bratarile clasice pentru barbati se foloseste zirconiu. Poti purta astfel de bratari zirconiu la un costum office, fara a uita de regula de baza: nu le poti amesteca cu aur.

Bratarile din zirconia pentru barbati cu design conservator sau design original (cu insertii, gravura, materiale contrastante) sunt unanim percepute ca accesorii masculine.

Bratarile din zirconia se disting in special prin modele elegante si diverse. Optiunile mai democratice sunt cele cu margele, cu fire, franghii sau piele.

Astfel de bijuterii sunt mai des folosite de tineri, barbati informali si reprezentanti ai profesiilor creative. Bratarile din zirconia pentru barbati pot sa fie subtiri si netede, demonstrativ de largi, acoperind incheietura mainii, asa cum, de exemplu, poarta starul de la Hollywood, Johnny Depp.

Bratari elegante de zirconia pentru barbati

Bratarile din zirconia nu se limiteaza la cele traditionale. Bratarile pentru barbati din zirconia sunt elegante si au castigat de multa vreme popularitate.

Zirconiul combinat cu insertii din alte materiale arata elegant si frumos. Materialul de calitate permite bratarii sa-si pastreze aspectul original, deoarece nu se zgarie si nu se indoaie. De asemenea, zirconia are un efect uimitor – se simte cald si matasos la atingere.

Dupa cum poti vedea, astazi bratarile pentru barbati din zirconia au devenit destul de populare si solicitate.

Pe strazile oraselor si cu atat mai mult peste hotare, poti intalni barbati de diferite varste purtand bratari. Sunt atat de variate incat s-ar putea scrie o carte intreaga pe aceasta tema.

Cu siguranta ai observat ca unii barbati poarta bratari din piele, cauciuc, diverse metale (si, de regula, nu pretioase), tesatura, si bineinteles din pietre.

Avand in vedere aceste caracteristici, poti cumpara cu usurinta bratari zirconia cu o precizie de aproape suta la suta.

Desigur, in acelasi timp, esti ghidat de caracterul si simtul stilului tau. Cumpararea unei bratari pentru un barbat este o chestiune rapida si simpla.

Spre deosebire de abordarea feminina, barbatii aleg mai repede si mai clar un accesoriu la moda pentru ei.