Defectiunile auto, fie ele chiar si minore sunt neplacute pentru orice sofer, pentru ca dincolo de costurile pe care le presupun reparatiile, adesea masina trebuie retinuta intr-un service.

Oricat de neplacute ar fi aceste situatii, trebuie tinut cont de faptul ca ele sunt inevitabile in conditiile in care piesele auto au o durata de viata limitata.

In ultimii ani, piata pieselor auto second-hand s-a bucurat de multa atentie din partea soferilor, in special piesele auto obtinute din dezmembrari.

Aceasta categorie de piese a devenit populara datorita echilibrului perfect pe care il ofera intre cost si calitate. Pe fondul cresterii cererilor de piese  de acest tip, multe parcuri auto care se ocupa cu dezmembrari, au lansat si un magazin online prin care sa comercializeze mult mai simplu componente auto.

Daca initial sfera online a fost privita cu un oarecare scepticism in materie de achizitii online, in prezent situatia s-a schimbat radical, mediul online devenind metoda preferata de a face cumparaturi.

Daca nu ai achizitionat inca piese auto obtinute din dezmembrari pentru Peugeot sau alt model de masina, iata cateva motive intemeiate pentru care sa iei si aceasta varianta in calcul.

Piesele de care ai nevoie, la un click distanta

Gasirea unor piese rare in cadrul unui magazin fizic se poate transforma cu usurinta intr-o veritabila aventura, ce iti poate pune rabdarea la incercare.

Optand pentru site-ul unui centru de dezmembrari auto, nu doar ca vei avea acces la o gama larga de componente auto dintre cele mai rare, insa le vei putea achizitiona si foarte simplu.

Mai precis, un simplu click este tot ceea ce te desparte de componentele de care ai nevoie pentru a repara masina.

Orice piesa comandata ajunge la adresa specificata in cel mai scurt timp

Un alt avantaj major reiese prin faptul ca indiferent de piesa comandata, aceasta va ajunge la adresa specificata de tine in cel mai scurt timp.

Centrele de dezmembrari care dispun de site-uri de prezentare colaboreaza cu diferite companii de curierat rapid, astfel ca nu va fi necesar sa astepti zile in sir pentru ca piesa sa ajunga in cele din urma la tine.

Primesti consultanta specializata

Pot aparea momente in care avem intrebari suplimentare cu privire la anumite situatii sau piese de pe site. Avantajul de a alege un site online in acest sens, reiese prin faptul ca ai posibilitatea de a solicita consultanta specializata gratuita, ceea ce inseamna ca vei primi toate raspunsurile de care ai nevoie, direct de la un specialist.

Afli in timp real stocul produselor

Probabil ca fiecare sofer a trecut la un moment dat prin situatia neplacuta in care desi a pasit pragul a numeroase magazine fizice de profil, nu a reusit sa gaseasca componenta de care avea nevoie.

Avantajul online-ului este acela ca ai posibilitatea de a afla in timp real starea stocurilor, astfel ca vei merge intotdeauna la sigur, fara deplasari si fara timp pierdut.

Calitate garantata

Faptul ca alegi sa cumperi piese auto second-hand dintr-un magazin online nu inseamna ca iti vei asuma un risc prea mare. De ce? Pentru ca acestea iti ofera posibilitatea de a returna piesa in situatia in care exista neconformitati sau pur si simplu te-ai razgandit.

Asadar, parcurile de dezmembrari auto au toate motivele sa se asigure ca pun in vanzare doar componente perfect functionale.