Orice bucatarie va parea incompleta fara un cuptor cu microunde! Acesta este o achizitie inspirata care iti va aduce un plus de confort si iti va imbunatati viata si, dintre toate electrocasnicele pentru bucatarie, este sigur si usor de folosit chiar si de catre copii.

Vei gasi aici diverse modele de cuptoare cu microunde, in dimensiuni, design si culori variate, astfel incat sa poti alege exact ceea ce iti trebuie si iti doresti in bucatarie!

Ce tipuri de cuptor cu microunde gasesti pe Magzy?

• Cuptor cu microunde negru, alb, gri sau alte culori;
• Cuptor cu microunde Evviva, G3Ferarri, Girmi, Livoo, Rommelsbacher sau Studio Casa;
Cuptor cu microunde – prin ce se evidentiaza?

In aceasta categorie vei gasi modele variate de cuptoare cu microunde, in puteri diverse, capacitati variate si functii atractive precum cele de grill sau de gatit combinat.

Indiferent daca ai ales un cuptor cu microunde incorporabil sau asezat pe mobila de bucatarie, acesta poate inlocui functiile unui cuptor clasic si ofera si multe alte functii suplimentare: dezghetare, functii automate si setarea automata in functie de greutatea alimentelor sau de timpul selectat, functia grill pentru carne, legume sau paine.

Cu un cuptor cu microunde de la noi te bucuri de design elegant si de faptul ca toata lumea va putea gati orice foarte usor. Sunt electrocasnice de bucatarie cu finisaje atractive care se vor incadra perfect in orice bucatarie.

Cum se curata un cuptor cu microunde?

Cuptorul cu microunde trebuie curatat regulat si poti face usor acest lucru folosind un curatator pentru microunde pe care il gasesti tot la noi. Este un recipient dragut din material plastic in care va trebui sa pui otet si apa in raport de 1:1.

Apoi este de ajuns sa il tii 7 minute in cuptorul cu microunde – aburii emanati de figurina vor curata impecabil interiorul cuptorului pe care il vei putea folosi imediat fara probleme.

Cuptor cu microunde – de ce sa il folosesti

Este perfect pentru incalzirea sau reincalzirea rapida a alimentelor ambalate sau a resturilor de la alte mese. Datorita acestei functii poti prepara rapid retete precum chipsurile din legume.

Are programe prestabilite pentru gatit care iti usureaza considerabil munca. Tot ce trebuie sa faci este sa setezi cronometrul.

• Este usor de curatat;

• Se poate folosi pentru a dezgheta mai repede alimentele;

• Pentru ca nu produce temperaturi ridicate si nu poate provoca arsuri, este unul dintre electrocasnicele de bucatarie sigure pentru copii.

• Are setari variabile de caldura si poti stabili timpul optim de gatit;

• Are un consum redus de energie si te ajuta sa faci economie;

• Pentru ca se reduce considerabil timpul de gatiti, alimentele isi pastreaza intr-o masura mai mare gustul si valoarea nutritiva.

Sugestii de electrocasnice bucatarie pe care le poti cumpara pe langa un cuptor cu microunde de la Magzy.ro

Pe langa un cuptor cu microunde, poti cumpara de la noi si alte electrocasnice de bucatarie, accesorii, ustensile si oale de calitate superioara.

Acum poti gasi tot ce iti trebuie in acelasi loc si te vei bucura de preturi atractive pentru produse de calitate pe care le vei putea folosi mai multi ani.

Daca ai intrebari despre modelele noastre de cuptoare cu microunde, modalitate de plata, livrare sau transport, nu ezita sa ne suni. Te vom consilia pentru a alege cel mai potrivit model pentru tine si iti vom raspunde la toate intrebarile!