Pijamalele de dama cocolino sunt confortabile, elegante si frumoase. Multe modele sunt ideale chiar si ca haine pentru casa, atunci cand nu vrei sa te desparti de senzatia de relaxare completa si confortabila de acasa.

Cocolino este un material din microfibra plusata, dar in ceea ce priveste caracteristicile, nu este in niciun caz inferior tesaturilor naturale. Acest lucru ofera pijamalelor de dama cocolino avantaje incontestabile.

Umiditatea nu este retinuta de fibre, ci este eliminata instantaneu. Daca pielea ta este sensibila, pijamalele de dama cocolino vor fi solutia perfecta.

Proprietatile respirabile ale tesaturii nu impiedica patrunderea oxigenului. Pijamaua de dama cocolino mentine o temperatura confortabila a corpului. Pijamalele de dama ieftine cocolino nu impiedica miscarile.

Elasticitatea materialului si usurinta intretinerii le mentin aspectul atractiv timp de multi ani. Materialul cocolino nu se lasa si nu se micsoreaza. Poti cumpara pijamale dama cocolino ieftine, calduroase nu numai pentru tine, ci le poti oferi si cadou mamei, soacrei, sorei tale etc.

Pretul scazut se datoreaza productiei ieftine a materialului. Absenta transpiratiei, a componentelor iritante si schimbul natural de aer, elimina posibilitatea de iritatie si mancarime.

Croiala pijamalelor de dama calduroase cocolino iti transforma somnul intr-o adevarata placere. Nimic nu te constrange, ci totul se simte moale si pufos.

===Cea mai confortabila optiune pentru zilele racoroase

Pijamalele de dama cocolino sunt versatile, deoarece pot fi utilizate nu doar ca pijamale, ci si ca o imbracaminte de casa confortabila. Prin urmare, fiecare femeie ar trebui cu siguranta sa aiba in garderoba ei mai multe pijamale de dama cocolino ieftine, pe care le gasesti in toate culorile.

Materialul sintetic a fost creat ca inlocuitor al lanii pentru a pastra cele mai bune proprietati si pentru a elimina deficientele produsului natural. Fibrele creeaza multe cavitati de aer, si prin urmare, cocolino retine eficient caldura, oferind in acelasi timp o respirabilitate excelenta si eliminarea vaporilor de umezeala de pe corp.

Datorita acestor proprietati, pijamalele de dama ieftine vor mentine o temperatura confortabila a corpului la orice temperatura ambientala.

Cocolino este mult mai moale si mai usor decat alte tesaturi din care sunt fabricate pijamalele de dama. Fibrele hipoalergenice sunt foarte elastice si placute la atingere, astfel incat, nu provoaca disconfort la contactul cu pielea.

Materialul este foarte usor de ingrijit, iar pijamalele de dama cocolino pot fi spalate la masina de spalat. Un avantaj suplimentar este ca se usuca foarte repede. In acelasi timp, merita sa ne amintim ca pijamalele de dama ieftine cocolino nu trebuie uscate la uscator cu aburi fierbinti, dar pot fi spalate la o temperatura care nu depaseste 60 de grade C.

===Pijamale dama cocolino confortabile si atractive

Deoarece materialul sufera un tratament anti-pliere in timpul procesului de fabricatie, pijamalele de dama ieftine, dar de inalta calitate nu se rostogolesc in timp si nu formeaza pe ele cute.

De asemenea, materialul se preteaza perfect la vopsire si nu isi pierde culoarea nici dupa numeroase spalari. Creatorii de pijamale dama de inalta calitate stiu cat de important este nu numai confortul pentru o femeie, ci si aspectul atractiv.

In acest sens, pijamalele de dama cocolino, ieftine, vor satisface toate gusturile si vor raspunde asteptarilor celor mai pretentioase doamne.